Van Haaster-Nevada B.V.

Over Ons

Familiebedrijf Van Haaster-Nevada BV begon in de vijftiger jaren in de Bollenstreek als kwekerij van tulpen, hyacinthen en narcissen. Na een aantal jaren verschoven de activiteiten van kweken naar het exporteren van bloembollen, knollen en planten naar landen in Europa. Naast Europa worden ook het Midden-Oosten, Zuid Korea en de Verenigde Staten beleverd. Door opgedane ervaring als kweker hebben wij ruime kennis van de artikelen en weten wij waar we de beste bollen en knollen voor de klanten kunnen kopen.

Een van de belangrijkste taken van Van Haaster-Nevada B.V. is de programmering van bollen voor bloemproductie. Met een grote capaciteit aan klimaatcellen en vele andere faciliteiten is het bedrijf in staat om de volledige controle te houden over de bloembollen en planten. Ook kunnen wij Uw klein verpakkingsorders verzorgen,

Dit zijn verpakkingen welke wij maken speciaal naar de wens van onze klant.

Wij hopen u hierbij een eerste indruk van ons bedrijf te hebben gegeven voor wat betreft de manier waarop we werken en de producten die wij verkopen.

Als één en ander u aanspreekt nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen zodat wij al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden en/of u een aantrekkelijk aanbod te doen gebaseerd op de dan geldige marktprijzen.

Productie

Van Haaster Nevada BV staat voor kwaliteit. Alle producten ondergaan een strenge keuring op kwaliteit, maat en gezondheid door de kwaliteitsafdeling. Onze kwekers-leveranciers worden regelmatig bezocht. Er vindt al een eerste beoordeling plaats van de op het veld staande gewassen. Daarnaast wordt het proces van rooien tot aan de aflevering van de producten nauwlettend gevolgd.

De afgeleverde bollen worden gecontroleerd in hun ontwikkeling door middel van stadium onderzoek. Onze focus ligt op leveren van geprepareerde bloembollen en knollen voor de productie van snijbloemen. Dit proces vindt plaats in de moderne klimaatcellen op ons bedrijf. Het spreekt vanzelf dat dit om een uitgekiend logistiek proces vraagt. Zodra de bollen gereed zijn voor uitlevering worden ze verzendklaar gemaakt en door onze expediteurs naar onze klanten wereldwijd vervoerd.

Export

De door Van Haaster-Nevada aangekochte producten komen uit teeltgebieden van zowel het Noordelijk als het Zuidelijk halfrond en vinden vervolgens hun weg naar bestemmingen over de hele wereld. Het bedrijf levert een breed scala aan producten. Veelal worden deze producten verzonden via geconditioneerd transport, zowel over land, over zee en door de lucht. Waar nodig werken wij samen met gerenommeerde expediteurs.

De exportzendingen worden verzonden met de juiste exportdocumenten en gezondheidscertificaten. Mede hierdoor is een goede tracking en tracing mogelijk.